Κλείσιμο

Οι πολιτικές αντιδράσεις για τους σημαιοφόρους από κλήρωση

Συνεχίζεται η θύελλα των αντιδράσεων για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες στα δημοτικά να επιλέγονται βάσει κλήρωσης και όχι βάσει βαθμολογίας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος άφησε αιχμές για το συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας ότι και κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να τους κάνει υπουργούς.

Στη σκιά και της χθεσινής διαφοροποίησής του στη Βουλή στο νόμο για το άσυλο, είπε ότι και στο παρελθόν έχει διαφοροποιηθεί στο ότι δεν μπορεί να ισχύει στην Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Για πολιτική της ψευτοαριστεράς έκανε λόγο στο σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων που καμία σχέση δεν έχουν με την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημόσιων σχολείων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα με θέματα που θεωρεί ότι την ευνοούν. Καταργεί την αριστεία αντί να καταργήσει τις στρατιωτικού τύπου μαθητικές παρελάσεις, είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Προσπαθούν να πείσουν όσους έχουν απομείνει με ιδεοληψίες ότι δήθεν πρόκειται για κοινωνική δικαιοσύνη, είπε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.



Πηγή: skai.gr