ΝΔ: Κακόγουστη προπαγάνδα τα Αναπτυξιακά Συνέδρια του Μαξίμου

Εκδηλώσεις «κακόγουστης προπαγάνδας» έμπνευσης του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια που διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και υπουργών.

Η ΝΔ καταγγέλλει πως το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για να εξυπηρετήσει κομματικούς σκοπούς, και υπογραμμίζει ότι βουλευτές και στελέχη της «δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις».

Το πρώτο Αναπτυξιακό Συνέδριο έγινε στην Κοζάνη πριν δύο εβδομάδες, ενώ σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη διοργανώνεται το δεύτερο στη Λαμία.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι στην Κοζάνη, όπου έγιναν διαμαρτυρίες από εργαζόμενους της ΔΕΗ, ο κ. Τσίπρας μίλησε σε ένα «προστατευμένο περιβάλλον» και αρνήθηκε να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών.

«Αντί για διάλογο – που δεν αντέχει – αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Πηγή: skai.gr