Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι σε καλή θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει η διαδρομή

Η Ελλάδα βρίσκεται μεν σε καλή θέση αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος της διαδρομής, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαβεβαιώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συμπαραστέκεται στην Ελλάδα μέχρι να επιστρέψει στην κανονικότητα της ευρωζώνης.

Ο κ. Μοσκοβισί τόνισε πως η χώρα μας έχει ακόμα έναν χρόνο μπροστά της μέχρι τη λήξη του Μνημονίου, και πρέπει να συνεχίσει τις σοβαρές προσπάθειες.

«Ό,τι συμφωνήσαμε θα το τηρήσουμε στο ακέραιο και όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει αυτό που πρέπει από τους εταίρους στο θέμα του χρέους, είπε από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ευχήθηκε στον κ. Μοσκοβισί να ανταμειφτεί στο μέλλον γιατί επιτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο τα καθήκοντά του.

Ο επίτροπος συναντήθηκε στη συνέχεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή, ενώ στη συνεχεία θα δει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Στις 10:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κομισιόν στο κέντρο της Αθήνας και στις 12.00 το μεσημέρι θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή: skai.gr