Κλείσιμο

«Τένις» δηλώσεων ΝΔ - Θάνου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της

Ευθεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η Βασιλική Θάνου, μετά την κριτική που δέχθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση για την ανάληψη των καθηκόντων προϊσταμένης, στη νομική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Η κυρία Θάνου υποστηρίζει πως η Νέα Δημοκρατία «δεν δικαιούται να κάνει κριτική όταν όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει ότι ο νομικός σύμβουλους του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός».

Επιπλέον υπενθύμισε πως εν ενεργεία αρεοπαγίτης και εν ενεργεία πρόεδρος των δικαστικών, παραιτήθηκε την «επόμενη μέρα» και κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2012.

Απαντώντας, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι η σύμβουλος του πρωθυπουργού επιβεβαιώνει τα κριτήρια του διορισμού της, με επιθέσεις εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αποδεικνύεται ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της, «ιστορικό που δείχνει πόσο υπονομευτικά προς τη Δικαιοσύνη και υποστηρικτικά προς την κυβέρνηση έχει δράσει», σημειώνει η αξιωματικής αντιπολίτευση. «Άξια τα οδοιπορικά της», τονίζει η ΝΔ χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr