Παππάς: Ο Μητσοτάκης βλέπει τον κόσμο ανάποδα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τόνισε ότι «όσοι μιλούσαν για σενάριο καταστροφής, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν και να το πάρουν απόφαση ότι η απόσταση μεταξύ των λεγομένων τους και της πραγματικότητας θα είναι ολοένα αυξανόμενη».

Καταλόγισε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «μάλλον βλέπει τον κόσμο ανάποδα». «Βλέπει τις δικές του κυβερνήσεις οι οποίες απέλυσαν, έβαλαν τη χώρα στην ύφεση και αύξησαν την ανεργία ως success story, και τη δική μας κυβέρνηση η οποία έχει καταφέρει να βάλει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης και έχει καλύψει έδαφος από τη χαμένη απασχόληση, ως καταστροφή», συμπλήρωσε ο κ. Παππάς, μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη.

Σημείωσε ότι τα σημάδια της οικονομίας είναι ενθαρρυντικά
σε όλα τα επίπεδα και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου «να καταθέσουν το σχέδιο τους για την Ελλάδα του αύριο». Χαρακτήρισε, εξάλλου, θετικό σημάδι τη σύσταση της Κομισιόν για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος.

«Έχουμε και στο θεσμικό επίπεδο και στο οικονομικό επίπεδο σοβαρά σημάδια και αποφάσεις που δείχνουν ότι η οικονομία μας γυρίζει σελίδα. Τώρα είναι βεβαίως και η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Ποια Ελλάδα θέλουμε να χτίσουμε μετά την κρίση, πώς θέλουμε να είναι η κοινωνία μας, τι μορφή να έχει η οικονομία μας και θα κληθούμε και ως Έλληνες να δείξουμε ότι έχουμε βγάλει συμπεράσματα από τα λάθη του παρελθόντος», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παππάς τόνισε πως με την απόφαση του ΕΣΡ για δημοπράτηση επτά αδειών «έχει πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων μια προπαγάνδα άκρως επιθετική εναντίον μας τον περασμένο χρόνο, που έλεγε ότι ο αριθμός των αδειών είναι απεριόριστος». Είπε επίσης ότι είναι θετικές οι ενδείξεις πως ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύντομα.

Πηγή: skai.gr