ΝΔ: Ο Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί τη Δευτέρα στη βουλή

Με νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για το θέμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, μετά και τις νέες αποκαλύψεις των Παραπολιτικών ότι ο Πάνος Καμμένος μίλησε 11 φορές στις 17 και 18 και μια στις 23 Ιανουαρίου με τον Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας και του ισοβίτη Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», σχολιάζει η ΝΔ

Η ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνει ότι οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του. «Τη Δευτέρα είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή», υπογραμμίζει η ΝΔ.

Απαντώντας το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι «η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία.

Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα». 
 
Πηγή: skai.gr