Θεοχαρόπουλος: Κακός συνήγορος του Καμμένου ο Κοντονής

Με κακό συνήγορο του Πάνου Καμένου παρουσίασε τον Σταυρό Κοντινή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι οι αναφορές του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο σε «παλιό πολίτικο σκηνικό» προφανώς αφορούν τον υπουργό Άμυνας.

«Ο Σταύρος Κοντονής ήρθε να καλύψει τον Πάνο Καμμένο και τον εξέθεσε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις το υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή ότι «ακόμη και παρατύπως αν ενήργησε ο κ. Καμμένος είναι δικαιολογημένος» που επικοινώνησε με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη. «Είναι εξωθεσμική η επικοινωνία Καμμένου με τον φυλακισμένο, που δεν δικαιολογείται» σχολίασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος πρόσθεσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα διατηρήσει το θέμα των συνομιλιών Καμένου με τον Ισοβίτη Γιαννουσάκη ως θέμα πρώτης κοινοβουλευτικής προτεραιότητας.

Για τη συμφωνία είπε ότι «αποτελεί μια ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ανέφερε ότι «αν πάμε στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς μέσα στο 2017 δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν να μη συμμετάσχει. Πρόσθεσε ότι το σχήμα αυτό μπορεί να αποτελέσει το αντιστάθμισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα. Ελπίζω, είπε, στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 του μόνος να πάρουμε ουσιαστικές αποφάσεις.
Πηγή: skai.gr