Γεννηματά σε Τσίπρα: Δεν έχεις περιθώριο να μιλάς, είδαμε τα μεγάλα λόγια

Διάλογος γεμάτος υπονοούμενα και αιχμές εκτυλίχτηκε ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όταν ο πρωθυπουργός είπε ότι χάρη στη συμφωνία του Eurogroup η χώρα θα έχει χρόνο να ανασάνει χωρίς πίεση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του απάντησε με νόημα ότι δεν έχει «το περιθώριο» να μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφού έχει βάλει τη χώρα σε δύο Μνημόνια.

«Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει», είπε.

Ο κ. Τσίπρας αντέτεινε πως θα βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο, προσθέτοντας ειρωνικά πως θα το γιορτάσει πηγαίνοντας στο Καστελόριζο, παίρνοντας μαζί του και τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ψεύτικες ελπίδες [...] Δοκιμάστηκαν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις, καταλάβανε όλοι που βρισκόμαστε», ανταπάντησε η κ. Γεννηματά.

Στον πρωθυπουργό απάντησε μέσω Twitter ο Γιώργος Παπανδρέου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης κι εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσεια».

Ο κ. Τσίπρας άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί στις 30 Ιουνίου στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο οποίο τον έχει καλέσει η κ. Γεννήματα.




Πηγή: skai.gr