Κλείσιμο

Θεοδωράκης: Ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης

Για ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με αποτέλεσμα να χάνει έδαφος η πραγματική οικονομία, έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, του ανέπτυξε τη δική του οπτική για την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση.

Για το Κυπριακό ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι πρέπει να στηριχτεί η προσπάθεια Αναστασιάδη, αναφέροντας ότι οι ευθύνες των Τούρκων είναι δεδομένες, ωστόσο δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ακραίους κύκλους και από τις δυο πλευρές να σαμποτάρουν την προσπάθεια.

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε ειδική αναφορά στην παιδεία, λέγοντας ότι οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια γυρίζουν τα ιδρύματα και τη χώρα πίσω.

Ερωτηθείς για τον Πάνο Καμμένο, ανέφερε ότι δημιουργεί προβλήματα στη χώρα, κάνει απρόβλεπτες παρεμβάσεις και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να τον ελέγξει.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτηση για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
Πηγή: skai.gr