ΝΔ και Ποτάμι λοιδορούν τις κυβερνητικές καταγγελίες για μονταζιέρες

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκαλεί κυβερνητικό ενημερωτικό έγγραφο που έκανε λόγο για «κατασκευή ψευδών ειδήσεων» από μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να δώσουν τον τόνο της αντικυβερνητικής προπαγάνδας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι η κυβέρνηση, πανικόβλητη από τα αδιέξοδα που η ίδια προκάλεσε, επιτίθεται τώρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να ποδηγετήσει την ενημέρωση, για να κρύψει την αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να κατανοήσει ότι «δεν μπορεί ούτε με τη διαπλοκή ούτε με τις επιθέσεις να εξαπατήσει ξανά τους πολίτες».

«Οι άνθρωποι που έχουν κάνει επιστήμη την κατασκευή ψεύτικων ειδήσεων κι έχουν βασίσει όλη την πολιτική τους καριέρα στην προπαγάνδα, δυσανασχετούν τώρα επειδή τα Μέσα παρουσιάζουν κι άλλες απόψεις πέρα από τα δικά τους ψέματα», είπε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Όλοι μας κρινόμαστε» προσέθεσε αιχμηρά.

Επισημαίνει ότι θα ήταν καλό η κυβέρνηση να περιορίσει τα non paper και τις εντολές προς τους δημοσιογράφους και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.
Πηγή: skai.gr