Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ στα social media: 2 χρόνια αμφισβήτηση της λιτότητας

Επικοινωνιακή αντεπίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω διαφημιστικού σποτ επιχειρεί η κυβέρνηση, την ώρα τα μέτρα που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο έχουν κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Με τίτλο «αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση» στο βίντεο γίνεται εκτεταμένη αξιοποίηση των δηλώσεων του πρωθυπουργού, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί το «βαρύ χαρτί» της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο. Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκφωνητής του βίντεο.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό. Καταφέραμε μια συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή».

Για πρώτη φορά, προσθέτει το κυβερνών κόμμα, είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος. Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για:

- Δίκαιη Ανάπτυξη
- Ανάκτηση της Εργασίας
- Κοινωνικό Κράτος
- Κοινωνική Δικαιοσύνη

«Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ» καταλήγει στο βίντεο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαδικτυακή καμπάνια με σποτάκια ξεκίνησε όμως και η ΝΔ, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα που προβλέπονται στη συμφωνία την οποία έφερε προς ψήφιση στην Ολομέλεια η κυβέρνηση.

Πηγή: skai.gr