«Πόλεμος» Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή

Στα ύψη έφτασε πριν λίγη ώρα η αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει «ανθρωπάκια» τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα ψηφίσουν «και με τα δυο χεριά» αυτά που κατέκριναν από τις πλατείες των αγανακτισμένων.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «φαρισαίους και υποκριτές» τον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο, επειδή, όπως υποστήριξε, το βράδυ που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή οι δύο υπουργοί διασκέδαζαν στο σπίτι του κ. Καμμένου, συνοδεία γνωστού τραγουδιστή.

Απαντώντας, ο κ. Πολάκης ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό «ανθρωπάκι», επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες που του έχει προσάψει στο παρελθόν στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ανταπαντώντας, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι «το να λες ναι σε όλα η κοινωνία καταλαβαίνει ότι είσαι πολλά βαρύς και κότα».

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο Μάκης Βορίδης ζητώντας σε αυστηρό ύφος από τον υπουργό να ανακαλέσει την εμπλοκή του ονόματός του σε καταγγελίες για θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας γιατί διαφορετικά θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Επανερχόμενος ο κ. Πολάκης ανακάλεσε ό,τι είπε για το κ. Βορίδη.

Ζήτησε δε να δικαστεί ο ίδιος με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών για την απόφασή του να ακυρώσει τον διαγωνισμό για την πρόσληψη γιατρών στο ΚΕΛΠΝΟ και όχι δια της άρσεως της ασυλίας του, όπως ζητά ο κ. Γεωργιάδης, γιατί η πράξη του αφορά υπουργική ενέργεια.
Πηγή: skai.gr