Απαντήσεις-καταπέλτης από την αντιπολίτευση για τη συνέντευξη Σαββίδη

Αποκαλυπτική της διαπλοκής που επεκτείνεται με προκλητικό τρόπο, με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, χαρακτήρισε η Νέα Δημοκρατία τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη, όπου ο επιχειρηματίας δηλώνει τη στήριξή του για τον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της διαγραφής προστίμων εκατομμυρίων ευρώ που βάραιναν την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «οι σκανδαλώδεις χαριστικές τροπολογίες στη Βουλή δεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, διαφάνειας και δικαιοσύνης».

Προσθέτει μάλιστα πως «δεν είναι δείγμα πλουραλισμού, τα τηλεοπτικά κανάλια με στελέχη των ΑΝΕΛ, αυτών που ομολογούσαν ότι είναι ‘λαγοί’ στον ακυρωμένο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών».

Όπως τονίζει η ΝΔ, «το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες».

«Η διαπλοκή στην αποθέωσή της», τονίζει σε ανακοίνωση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργού ήρθε προχθές στη Βουλή για να υπερασπιστεί τη «ν-τροπολογία» υπέρ του κ. Σαββίδη και ο επιχειρηματίας «τον χειροκροτεί σήμερα δημόσια και με τα δυο τα χέρια».

«Τέτοια πράγματα δεν ξανάγιναν στην πολιτική ζωή του τόπου», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.

Προσθέτει δηκτικά πως «το μόνο που απομένει είναι να έρχονται στη Βουλή με φανέλες ‘Σαββίδης’, να του φτιάξουν και ένα θεωρείο-σουίτα για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και να κάθεται πλάι του και ο κ. Τσακαλώτος με κασκόλ».
Πηγή: skai.gr