«Τρολάρισμα» Τσίπρα για τον Πανελευσινιακό

Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς κινήθηκε το κοινοβούλιο με την αντιπολίτευση να επιχειρεί να βάλει γκολ στον Αλέξη Τσίπρα, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον Πανελευσινιακό με αφορμή την πρόσφατη αναφορά του πρωθυπουργού για τη διαπραγμάτευση ότι «η δική του "ομάδα" τα πήγε καλύτερα σε σχέση με το πώς θα τα πήγαινε μια ομάδα σαν τον Πανελευσινιακό αν αντιμετώπιζε τη σημερινή Μπαρτσελόνα».

Βουλευτές της αντιπολίτευσης άδραξαν την ευκαιρία της σημερινής συνεδρίασης στην Ολομέλεια για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, για να «τρολάρουν» τον κ. Τσίπρα.

Πρώτος πέταξε το γάντι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας καυστικά πως: «το βέβαιο είναι ότι είχατε μία στρατηγική Βραδυποριακού που κατέληξε σε αποτελέσματα Ταλαιπωριακού και για τη χώρα και για τους πολίτες. Κι εσείς μονίμως πανηγυρίζετε. Δεν θα πω ότι είστε κυβέρνηση για τα πανηγύρια, αλλά ότι έχετε ροπή προς τα πανηγύρια είναι βέβαιο».

Την ειρωνεία επιστράτευσε και το κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, σημειώνοντας αιχμηρά ότι: «Πιο πιθανό είναι να γνωρίζει ο προπονητής του Πανελευσινιακού τι πρέπει να κάνει για να κοντράρει η ομάδα του την Μπαρτσελόνα παρά ο Τσίπρας τι χρειάζεται για να βγει η χώρα από την ύφεση».
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά