Κλείσιμο

Θλιβερή απολογία και απάτη χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση τις δηλώσεις Τσίπρα

Αιχμηρά σχόλια προκάλεσε στην αντιπολίτευση η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση και τα νέα μέτρα.

«Θλιβερή απολογία, γεμάτη ψέματα, αλαζονεία και κυνισμό, από έναν εκνευρισμένο πρωθυπουργό που έδειξε την πολιτική του γύμνια» χαρακτήρισε την εμφάνιση του πρωθυπουργού η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα τον ειρωνεύτηκε ότι έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως οι θεσμοί ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα, δηλαδή 151,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

«Καμία ενοχή για τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που έγινε ποτέ σε βάρος των Ελλήνων. Καμία ειλικρίνεια για το τέταρτο Μνημόνιο. Ο κ. Τσίπρας ζει στο δικό του κόσμο: ‘ΣΥΡΙΖΑ εξουσία, πάση θυσία’» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Για μία ακόμα προσπάθεια του πρωθυπουργού να εξαπατήσει τους πολίτες κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα στέκεται ιδιαίτερα στην αποστροφή Τσίπρα ότι «αν δεν ληφθούν μέτρα για το χρέος η κυβέρνηση θα πάρει πίσω τα ψηφισμένα μέτρα», επισημαίνοντας ειρωνικά στον κ. Τσίπρα ότι «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

«Μόνο οργή προκαλούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επιτυχία των ‘ματωμένων πλεονασμάτων’, καθώς και για τα νέα μέτρα που πρέπει να υποστεί ο λαός ως δήθεν εξιτήριο απ' τα ‘προγράμματα’», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Πηγή: skai.gr