Μελανσόν: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας, δεν συζητώ με όσους με προσβάλουν

Ως παράδειγμα προς αποφυγή έφερε τη Δευτέρα τον πρωθυπουργό ο υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς Ζαν-Λυκ Μελανσόν, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

«Εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα είχα διαπραγματευτεί ποτέ επί 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, καταδικάζοντας τη στάση του κ. Τσίπρα στη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής του Ιουλίου του 2015.

«Εγώ εκπροσωπώ τη Γαλλία… Οι Γερμανοί δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ μια Γαλλία η οποία να τους λέει ‘’όχι’’», απάντησε ο υποψήφιος για την προεδρία, απαντώντας σε ερώτηση για την αμφισβήτηση που δέχεται για το κατά πόσο εφικτές είναι οι εξαγγελίες του για επαναδιαπραγμάτευση των ευρωπαϊκών συνθηκών.

Ας σημειωθεί ότι ο Μελανσόν ενισχύει τη δημοφιλία του στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι και ο επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας είχε δηλώσει πέρυσι ότι «δυστυχώς η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο με μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».




Πηγή: skai.gr