ΝΔ: Να κατονομάσει «τα βαποράκια» που βλέπει στη ΔΕΗ ο Σκουρλέτης

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για την απαξίωση της ΔΕΗ» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις δηλώσεις του κ Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ που είπε ότι ο διαγωνισμός πώλησης του οργανισμού είναι στημένος.

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τις αρνητικές εξελίξεις στη Δ.Ε.Η. και στο χώρο της ενέργειας.

Ο κ. Σκουρλέτης εφόσον δεν είναι ένα απλός παρατηρητής οφείλει να κατονομάσει τα συμφέροντα που είπε ότι βλέπει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ καθώς είναι υπουργός της κυβέρνησης λέει η ΝΔ.

Τέλος το κόμμα της Πειραιώς προσθέτει πως περιμένει από την κυβέρνηση να απολογηθεί για τις ευθύνες της στην απαξίωση της Δ.Ε.Η., που οδηγεί στο ξεπούλημά της προς όφελος των ανταγωνιστών της και θέτει σε κίνδυνο την σταθερότητα της αγοράς ενέργειας και έχει βαριές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.

Απαντώντας στη ΝΔ ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως όταν μιλά για πολιτικά βαποράκια αναφέρεται στη ΝΔ ενώ ως προς τα οικονομικά συμφέροντα, αναφέρεται στα εγχώρια και ξένα, που διεκδικούν τα «φιλέτα» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.


Πηγή: skai.gr