Κλείσιμο

Μητσοτάκης: Ανάγκη αναπτυξιακής δυναμικής, ειδάλλως 4ο μνημόνιο (vid)

«Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική καμένης γης, ένα οργανωμένο σχέδιο ακρότητας και διχασμού» τόνισε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ.

«Οι εκλογές θα οδηγήσουν σε κάθαρση, λαός και ιστορία δεν θα δείξουν καμία επιείκεια απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, οι κυβερνώντες, θέλοντας να ικανοποιήσουν το στενό κομματικό ακροατήριο τους, πλήττουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών δημιουργώντας εικόνα παρακμής.


Αναφερόμενος στα όσα είπε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας για τις αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε πως αν η χωρά δεν αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές και το 4ο μνημόνιο θα είναι μονόδρομος.

«Για κίνδυνο ολικής ανατροπής της πορείας της οικονομίας» έκανε λόγο τη Δευτέρα ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής. Ο κ. Μητσοτάκης συναντάται σε λίγο με τον κ. Στουρνάρα.

Πηγή: skai.gr - Γιάννης Καντέλης