Παραίτηση διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσ/νίκης για επίθεση στην Αναγνωστοπούλου

Την άμεση παραίτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλα ζήτησε και πήρε η Πειραιώς μετά τη σεξιστική τοποθέτησή του κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Faceboοκ o πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, υπέβαλε παραίτηση η οποία έγινε ήδη δεκτή.

«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις, δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δέρβος στο Facebook.

Την παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ στο twitter για την κ. Αναγνωστοπούλου.

Πηγή: skai.gr