Δ. Καμμένος κατά Κατρούγκαλου: Εθνικά επικίνδυνες πρακτικές δήθεν ανοχής

Πυρά κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, που φάνηκε να τηρεί διαλλακτική στάση για τις τουρκικές συγκεντρώσεις σε ελληνικό έδαφος, εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ δια του Δημήτρη Καμμένου. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εθνικά επικίνδυνες αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής».

«Δεν πρέπει να επιτραπούν προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος Ερντογάν στην Θράκη. Τόσο για πολιτικούς όσο και για εθνικούς λόγους» επέμεινε o βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Είναι μια απόλυτα σημαντική πολιτική επιλογή και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις εθνικά επικίνδυνες, αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Τη στιγμή όπου σύσσωμη η Ευρώπη καταδικάζει τα αντιδημοκρατικά "πιστεύω", τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις προβοκάτσιες του Ερντογάν, η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και την συμπαράστασή της ενάντια στο προσβλητικό παραλήρημα κυβερνητικών στελεχών της Τουρκικής κυβέρνησης κατά των λαών της Ευρώπης και σε όλους όσοι απλά διαφωνούν μαζί τους» τόνισε.

«Προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές, έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη» είχε δηλώσει ο κ. Κατρούγκαλος.

Απαντώντας, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως «οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και δεν εμπλέκονται στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας. Σαφές;».


Πηγή: skai.gr