Γεωργιάδης: Προπαγάνδα οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για αντισταθμιστικά

Οι διαβεβαιώσεις για παράλληλη ψήφιση αντισταθμιστικών μέτρων, αποτελούν προπαγάνδα της κυβέρνησης, εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείοντας οποιαδήποτε πιθανότητα να ψηφιστούν αυτά τα μέτρα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί «σίγουρη» την λήψη μέτρων 2% του ΑΕΠ, με περικοπή συντάξεων και μείωση αφορολογήτου, εκφράζοντας τη δυσπιστία του αναφορικά με τις εξαγγελίες για μείωση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου στην εστίαση, από το 24% στο 13%. 

Χαρακτηρίζει, δε, την κυβερνητική πολιτική «περισσότερο νεοφιλελεύθερη παρά αριστερή», συμπληρώνοντας ότι για την επίτευξη των στόχων δεν αρκεί μόνο η μείωση των δαπανών αλλά και η υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων, «τις οποίες ψηφίζουν αλλά δεν τις κάνουν στην πράξη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως η έκβαση της αξιολόγησης δεν συνδέεται με το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές και ότι βασικός λόγος για την ανάγκη εκλογών είναι πωςη παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία «βλάπτει τη χώρα».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «αδιάρρηκτη» τη σχέση Τσίπρα- Καμμένου, σημειώνοντας πως ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν έχει πια καμία σχέση με τη ΝΔ και ούτε θα έχει, ξανά, στο μέλλον. Μάλιστα για τον Νίκο Φίλη, εκτιμά πως, όσο περνάει ο καιρός, εξελίσσεται σε «μεγάλο εσωκομματικό αντίπαλο» του πρωθυπουργού.
Πηγή: skai.gr - Πάνος Σάκκας