Μηταφίδης ΣΥΡΙΖΑ: Με τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα η ακραία φτώχεια έπεσε στο 5%!

Ως φανατικός υποστηρικτής του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, εμφανίστηκε από τη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους με τα εκθειαστικά σχόλιά του, επιχειρώντας να διαψεύσει την πραγματικότητα που θέλει τους κατοίκους της να πεινάνε.

Ο ίδιος αντεπιτιθέμενος σε σχολιογράφο, ο οποίος είχε συγκρίνει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτή Μαδούρο και Τσάβες αναφέροντας ότι: «Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι», υποστήριξε με σθένος τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, παρουσιάζοντας μία σχεδόν ιδεατή κατάσταση.

«Θέλω, λοιπόν, να του απαντήσω σε όλα αυτά τα απαξιωτικά. Και ξέρετε ποια σχόλια θυμίζουν έτσι; Οι παλιοί τα θυμόμαστε. Με αυτά μεγαλώσαμε. Οι “Σοβιετολόγοι” τύπου Γεωργαλά τα έλεγαν αυτά. Τα θυμάστε αυτά. Και τα έλεγαν σε ποιους; Σε αυτούς που πηγαίναν στο σχολείο και έτρωγαν τα σκουπίδια κάθε πρωί», τόνισε ο κος Μηταφίδης αρχικά.

Προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα και όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη «τερματίζοντάς» το, πρόσθεσε: «στο διάστημα αυτό έχουν ανεγερθεί 1,5 εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού».

Κατέληξε, δε, θέλοντας όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας ότι ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα και το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά