Κλείσιμο

Κικίλιας: Μη ρεαλιστική η εφαρμογή των αντισταθμιστικών μέτρων

«Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «μη ρεαλιστική» την εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις, διγλωσσία και ιδεαλισμό, που οδηγούν σε νέα μέτρα που πλήττουν την ελληνική κοινωνία.

«Η υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και η μείωση του αφορολόγητου και των συντάξεων, βάλλουν τις μεσαίες τάξεις, τη νέα γενιά και τους αδύναμους», υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος τόνισε πως η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει διότι σε αντίθετη περίπτωση, θα «μιλάμε πλέον για χρεοκοπία».

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που είναι στην κυβέρνηση το 2019, όταν θα τεθούν σε ισχύ τα προ-ψηφισμένα μέτρα, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά πως, σε αυτό το σενάριο, «δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς θα πρόκειται για κόμμα που τα έχει ψηφίσει. «Ενεχυριάζουν την χώρα - αν πρέπει να εφαρμοστούν κάποια από αυτά τα μέτρα, δεν θα μπορούν να λένε τίποτα», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr