Κλείσιμο

Άδωνις κατά Πολάκη: Εκβιαστικού χαρακτήρα οι δηλώσεις του εναντίον μου

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη με αφορμή τα πεπραγμένα του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Υπουργείο Υγείας και τις αιχμές του αναπληρωτή υπουργού εναντίον του περί «κακοδιαχείρισης».

«Έχω τα κότσια» απαντάει ουσιαστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη αναφορικά με τις καταγγελίες του δεύτερου περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν από τον Ιανουάριο του 2015 επί θητείας του ίδιου στο Υπουργείο Υγείας.

«Πρόκειται για σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα προκειμένου ο κ. Πολάκης να κρύψει το δυσώδες τέρας της αριστερής υποκρισίας και τον υπολειμματικό ρόλο της ηγεσίας του Υπουργείου ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας», καταγγέλλει από την πλευρά του ο κος Γεωργιάδης σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας μετά τις νέες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη με τις οποίες τον προκάλεσε να «τα πούνε... στη Βουλή».

Μέσω της επίκαιρης ερώτησης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καλεί τον Ανδρέα Ξανθό να πάρει θέση ως προς το εάν υπάρχουν τεκμήρια που πιστοποιούν την ορθότητα των λεγομένων του πολιτικού του υφισταμένου και προκαταλαμβάνοντας την όποια αντίδραση τον προκαλεί εάν ισχυριστεί πως υπάρχουν να τα καταθέσει εγγράφως στη Βουλή, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι τα έχει καταθέσει προς διερεύνηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

«Πρόκειται για μία πολιτική ανήθικου εμπαιγμού, προσφιλούς κατά τα άλλα στον ίδιο (σ.σ. Π. Πολάκη), διά της ατέρμονης επίκλησης αόριστων επιχειρημάτων για άκρως σοβαρά ζητήματα όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος, η ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών, αλλά και η εσκεμμένη αλλοίωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, την ορθότητα των οποίων θα εξετάσει σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά