Στις πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά έχει θέση και ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη πως στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται στο χώρο της κεντροαριστεράς μπορεί να συμπεριληφθεί και ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μέσω συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

«Υπάρχει ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι πολύ μεγάλο, ευρωπαϊκού προσανατολισμού με το οποίο θα μπορούσαμε να συμπορευτούμε» επισημαίνει και προσθέτει: «η πρωτοβουλία ενοποίησης αυτού του χώρου περιλαμβάνει, επίσης, το Ποτάμι, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τους τρεις (Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης-Φλωρίδης) με τους οποίους ήδη συνεργαζόμαστε».

Ο κ. Ψαριανός εκτιμά πως η χώρα δεν έχει ξεπεράσει τις πληγές του εμφύλιου και δεν έχει ακόμη επικρατήσει στη χώρα η κουλτούρα της συνεργασίας. «Πριν απ’ όλα, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να μας ζητήσουν συγγνώμη για αυτά που μας έλεγαν. Όταν σε έχουνε πει πουλημένο τομάρι, μερκελιστή, γερμανοτσολιά, πως να συνεργαστείς» αναφέρει ο κ. Ψαριανός.

«Ότι μέτρα τους ζητήσουν, θα τα δεχτούνε»

Σχετικά με την αξιολόγηση και την πορεία της διαπραγμάτευσης, ο βουλευτής του Ποταμιού προβλέπει πως «ότι μέτρα ζητήσουνε, η κυβέρνηση θα τα πάρει και με το παραπάνω. Γαβγίζουν πως δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ μέτρα αλλά στο τέλος θα τα δεχτούν όλα».

Επίσης, ο κ. Ψαριανός εκτιμά πως η κυβέρνηση θα φτάσει στο σημείο να παρακαλάει τους δανειστές για την υπογραφή ενός 4ου μνημονίου. .

«Μας πείραξε η επίδειξη μόδας της Γκούτσι στην Ακρόπολη…»

Τέλος, ο κ. Ψαριανός τάσσεται κατά των αντιδράσεων που υπήρξαν στο ενδεχόμενο παραχώρησης του χώρου της Ακρόπολης στην Γκούτσι για τη διεξαγωγή επίδειξης μόδας.

«Πηγαίνουμε και κρεμάμε ακόμη και τα βρακιά μας στην Ακρόπολη και δεν μας ενοχλεί. Αλλά όταν πάει κάποιος να κάνει μία εκδήλωση μόδας αντιδρούμε. Γιατί;» διερωτήθηκε ο κ. Ψαριανός.
Πηγή: skai.gr - Πετρός Κιρκίλης