Δ. Καμμένος: Να ξεκαθαρίσει το τοπίο ο ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές ζητάει ο Δένδιας

«Η ΝΔ δεν θα είχε φέρει τη χώρα ποτέ σε αυτή την κατάσταση, καθώς θα είχε φροντίσει να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν χθες», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Υποστήριξε δε, ότι η ελληνική κοινωνία εξαπατήθηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση και ακολούθως να προσφύγει σε εκλογές.

«Ο γάμος αυτός έβλαψε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά τις δηλώσεις Φίλη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ συγκυριακή και πάντως όχι για στρατηγικούς λόγους.

«Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν. Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με βρώμικους» είπε χαρακτηριστικά, με τον βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα να απαντά: «Έχετε διακρίνει σημάδια απιστίας ;» και να συστήνει ψυχραιμία προς όλες τις πλευρές για να σωθεί ο γάμος.

Προσπαθώντας μάλιστα να αντικρούσει τα λεγόμενα Δένδια, χαρακτήρισε τον γάμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αιμομιξία, με τον κ. Δένδια να ανταπαντά ότι επρόκειτο για μία συνεργασία ανάγκης, προκειμένου να σωθεί η χώρα.

Τέλος, ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει και αυτό πρόκειται να συμβεί με κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ παρομοίασε την Γερμανία με ελέφαντα σε δωμάτιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να ανασάνει.

«Πρέπει να αδυνατίσει λίγο η Γερμανία» είπε.
Πηγή: skai.gr