Ενιαίο πολιτικό μέτωπο απέναντι στην ανομία ζητά το Ποτάμι

Υπάρχουν πολλές περιοχές στις οποίες κυριαρχεί η ανομία, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την συζήτηση στην Βουλή σχετικά με τα ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη. Ο ίδιος, υπογράμμισε πως το φαινόμενο δεν είναι πρόσφατο και παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται και με παλιότερες κυβερνήσεις. 

Στη συνέχεια, επανέλαβε την πρόταση του κόμματος προς τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, να συγκαλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να υπάρξει ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στην ανομία και να εξουσιοδοτηθεί ο Δήμος, η αστυνομία και οι κοινωνικοί φορείς της περιοχής ώστε να προχωρήσουν σε «τολμηρές λύσεις».

«Υπάρχουν και ακροαριστερές και ακροδεξιές δυνάμεις, που δημιουργούν προβλήματα ανάλογα με τις περιοχές που έχουν την κυριαρχία. Εάν πας σε περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας κλπ., οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε τόσο 'πάρτι', κυνηγούν μετανάστες, δημιουργούν προβλήματα. Αυτά δεν είναι μόνο αστυνομικά ζητήματα αλλά είναι κοινωνικά ζητήματα. Θα πρέπει να υπάρχει μέτωπο της κοινωνίας απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Τέλος της ανοχής» τόνισε, κλείνοντας ο κ. Θεοδωράκης.
Πηγή: skai.gr