NΔ: Η αξιολόγηση έπρεπε ήδη να έχει κλείσει - Σε απόγνωση η αγορά

«Η αξιολόγηση έπρεπε ήδη να έχει κλείσει. Η αγορά βρίσκεται σε απόγνωση, οι επαγγελματίες προσπαθούν να σωθούν, και η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ως φάρσα το 2015, αλλά πλέον είναι απομονωμένη από τον ελληνικό λαό» δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Τα στελέχη της κυβέρνησης οδηγούν τη χώρα στην αποτυχία» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «πλέον όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως τον κ. Τσίπρα και την παρέα του τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες και η μεγάλη ζωή που κάνουν».

Πυροσβέστες

Για το ζήτημα με τους πυροσβέστες πενταετούς θητείας που ζητούν την μονιμοποίηση τους ο κ. Κικίλιας ανέφερε πως «η κυβέρνηση συνεχίζει τις κακές πρακτικές της μεταπολίτευσης με τον διορισμό από το παράθυρο κομματικών εγκαθέτων με παχυλούς μισθούς εναντίον σκληρά εργαζομένων δημοσίων υπάλληλων».

Ελληνικό

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν εμπόδια στην μεγαλύτερη επένδυση, στο Ελληνικό,  που θα δημιουργούσε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας». «Οι Τσίπας –Καμμένος όχι μόνο δεν μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις, αλλά εμποδίζουν και τις υπάρχουσες» τόνισε.
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Καντέλης