Κλείσιμο

Τόσκας: Δίνεται μεγάλη μάχη, ο Φίλης είναι φάουλ

«Αν κάποιοι θέλουν να μειώνουν τις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης και πρώτα του πρωθυπουργού που τραβάει το κάρο, αυτό είναι λανθασμένη εκτίμηση και επιτρέψτε μου να μείνω σε αυτή την προσωπική άποψη για τη γενικότερη κατεύθυνση» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που έκανε χθες στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

«Δίνεται μια μεγάλη μάχη δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες αλλά δεν θεωρώ δεοντολογικά σωστό να απαντήσω στο σχόλιο του Φίλη. Η κυβέρνηση πηγαίνει σε σωστή κατεύθυνση, φαίνεται ότι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι θετικό και πολύ σύντομα θα πετύχουμε και την ποσοτική χαλάρωση» είπε επίσης ο κ Τόσκας

Ο Σόιμπλε εκφράζει τους πιο σκληρούς και συντηρητικούς στην Ευρώπη είπε αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι προκαλεί απορία που κάποιοι εντός Ελλάδας όπως ο κ. Μητσοτάκης είναι οι κυριότεροι σύμμαχοι της πολιτικής Σόιμπλε.

Αναφερόμενος στην εκλογική πρόβλεψη που προκύπτει από το μέσο όρο των εκτιμήσεων των πέντε μεγαλύτερων δημοκοπικών εταιρειών που δίνουν σημαντικό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι τα αποτελέσματά τους δεν είναι τόσο σίγουρα όπως και τα αποτελέσματα πολλών άλλων δημοσκοπήσεων που γίνονται διεθνώς. 

Για τον θεσμό του τοπικού αστυνόμου είπε ότι είναι ένας θεσμός που δημιουργείται για τη διευκόλυνση του πολίτη σε απομακρυσμένες περιοχές.

«27 αστυνομικοί με εμπειρία θα τοποθετηθούν σε χωριά που δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη. Ο αστυνομικός θα μεσολαβεί μεταξύ του απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος και του πολίτη και θα επιλύει προβλήματα, θα βεβαιώνει απλά δημόσια έγγραφα για να μην χρειάζεται να μετακινείται ο πολίτης» ανέφερε επίσης. 


Πηγή: skai.gr