Παπαχριστόπουλος: Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν ο κος Κατσίκης θα καταψηφίσει

Τέλος στο αλαλούμ με την ψήφο των ΑΝ.ΕΛ, έβαλε πριν από λίγο επισήμως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα θα υπερψηφίσει τελικά το περίφημο άρθρο 29.

Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να βάλει τέλος στα "φαρμακερά" σχόλια, ο ίδιος απέδωσε τη σύγχυση που προκλήθηκε στην ψήφο κατά συνείδηση που έχουν υιοθετήσει ως κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τονίζοντας πως ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης θα καταψηφίσει όπως έχει δικαίωμα, αλλά το κόμμα θα στηρίξει τη ρύθμιση μετά από τη βελτίωση που έγινε από τον Υπουργό Παιδείας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους.

Ο "κουρνιαχτός" πάντως δεν σταμάτησε παρά τις διευκρινίσεις, καθώς αυτές ήρθαν με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση.

"Οι ΑΝ.ΕΛ πάντως ως Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι συμπαγής. Ο καθένας έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίζει κατά συνείδηση αλλά δεν παύει ποτέ να είναι μια μπουνιά", υπογράμμισε ο κος Παπαχριστόπουλος επιχειρώντας να βάλει φρένο στις αιχμές περί εσωτερικών τριβών στο κόμμα, ενώ την ίδια ώρα στους διαδρόμους της Βουλής σχολιαζόταν σκωπτικά πως "οι ΑΝΕΛ έσφαξαν τον Κατσίκη με το βαμβάκι".
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά