Κλείσιμο

Πολιτική αντιπαράθεση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ

Αντιπαράθεση για τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις στον ΔΟΛ αναμένεται σήμερα στη Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το Αγροτικό που ξεκίνησε με ομιλία του Πρωθυπουργού.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν αντιδράσει έντονα στην ανακοίνωση για εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου, προέδρου της Αυγής μέχρι χθες, στην διαδικασία διάσωσης του Ιστορικού Δημοσιογραφικού Οργανισμού.

Το Μαξίμου απάντησε με σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για προσωπική επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου η οποία είναι απολύτως σεβαστή.

Ο ιδιος ο κος Μουλόπουλος απαντά στις αντιδράσεις επικαλούμενος την τριαντάχρονη διαδρομή του στον Οργανισμό Λαμπράκη και τη φιλία του με τους συναδέλφους του.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον Βασίλη Μουλόπουλο ως «τοποτηρητή του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εκβιάζει τον εκδότη, Σταύρο Ψυχάρη, μέσω δικαστικών του εκκρεμοτήτων.

Για χυδαίο εκβιασμό που καιρό τώρα οργανώνουν οι κυβερνώντες κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε ότι «άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι αδίστακτοι».

«Ορισμένοι εμφανίζονται σαν να ανακάλυψαν την Αμερική, ενώ είναι πασίγνωστο ότι όλα τα αστικά κόμματα συνδέονται και επιχειρούν να συνδεθούν με πολλούς τρόπους με τα μέσα ενημέρωσης παρά τα όσα ισχυρίζονται δημόσια» αναφέρει το ΚΚΕ.

«ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ» ήταν το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη.
Πηγή: skai.gr