Κλείσιμο

Δριμύτατη επίθεση Βενιζέλου σε Παπανδρέου

Δριμύτατη επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν, πρόσθεσε ωστόσο ότι, στο όνομα όσων έδωσαν τον αγώνα για το ΠΑΣΟΚ, άνοιξαν το στοίχημα της Ελιάς και είδαν τον «περονόσπορο» κάποιοι οφείλουν έστω μία συγγνώμη.

«Ενότητα και συσπείρωση δεν σημαίνει αναπαλαίωση και de facto δικαίωση στην έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους και την παράταξη» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα με νόημα ότι επωμίστηκε τα βάρη της παράταξης στις δυσκολότερες ώρες, όταν κάποιοι έφευγαν σαν ποντίκια από βυθιζόμενο πλοίο.

Εξέφρασε δε την άποψη ότι οργανωτικά το σχήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν μπορεί να πάει μακριά.

«Πρέπει να προστρέξουμε τάχιστα στην απόφαση του Συνεδρίου του 2015 και να κινήσουμε διαδικασία για συγκρότηση μεγάλου πολιτικού φορέα που θα εκφράζει την κεντροαριστερά» είπε.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις που αφορούν τη διαπραγμάτευση, σημείωσε ότι η μη συμμετοχή του ΔΝΤ είναι γερμανική απειλή για σκληρότερα μέτρα. «Το Grexit εμφανίζεται και πάλι ως δίλλημα: ή Grexit ή διαρκή επιτήρηση» συμπλήρωσε.

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει προκαταβολικά δεσμευτεί σε τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρηματοδοτική κάλυψη και προειδοποίησε ότι ως το 2018 η Ελλάδα θα είναι δεμένη σε μια διαρκή διαπραγμάτευση.
Πηγή: skai.gr