Κλείσιμο

Αντιδράσεις όλων των κομμάτων για την δολοφονική επίθεση κατά των ΜΑΤ με καλάσνικοφ

Ευθύνες στην Κυβέρνηση για το άβατο των Εξαρχείων απέδωσε η Φώφη Γεννηματά αλλά και στελέχη της Αντιπολίτευσης για την τρομοκρατική επίθεση το πρωί με καλάσνικοφ εναντίον κλούβας των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά. Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε την ταχεία ανάρρωση στον Αστυνομικό, ενώ ο Γιάννης Βρούτσης που μίλησε στον ΣΚΑΪ, είπε ότι οι δολοφόνοι έδρασαν ανενόχλητοι γιατί υπάρχει μια κυβέρνηση που αδιαφορεί πλήρως για την κατάσταση στα Εξάρχεια.

Για πλήρη επιχειρησιακή ανεπάρκεια της Αστυνομίας μίλησε ο πρώην Υπουργός Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ανταπόδοση πυρών, ούτε καταδίωξη του δράστη που διέφυγε με τα πόδια.

Για ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά «για τους δράστες και τις επιδιώξεις αυτής της επίθεσης» κάνει λόγο το ΚΚΕ, καταδικάζοντας την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει υπουργό προστασίας του Πολίτη και οι γειτονιές και οι πολίτες ασφάλεια, επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ νωρίτερα σχολίασε σκωπτικά μέσω του λογαριασμού του στο twitter:

«Έχει παγωνιά. Πολλοί δεν έχουν πάει στη δουλειά αλλά κάποιος να ειδοποιήσει τον κ. Τόσκα ότι τώρα βγήκαν και καλάσνικοφ στο κέντρο της Αθήνας»

Πηγή: skai.gr