Δημ. Συμπαράταξη: Άθλια επίθεση στη Γεννηματά από Καλογρίτσα-Βαξεβάνη

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζει την «άθλια και συκοφαντική επίθεση» των Βαξεβάνη και Καλογρίτσα κατά της Φώφης Γεννηματά.

«Θεωρούμε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι οποίοι εξέθρεψαν για δικό τους όφελος τα κίτρινα δήθεν δημοσιογραφικά εγχειρήματα (κανάλι και εφημερίδα) των συκοφαντών» τονίζεται σε δελτίο Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στόχος της επίθεσης αυτής είναι «να ανακοπεί η πορεία ενδυνάμωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η ανάδειξη της ως του κυρίου εκφραστή του χώρου της κεντροαριστεράς».

«Η συκοφαντία θα καταρρεύσει και οι συκοφάντες θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη για τις πράξεις τους», συνεχίζει η συμπαράταξη

Αντιδρά και το «Κίνημα» του Παπανδρέου
Στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων», χαρακτηρίζει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» στο οποίο και ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει αδήλωτα εισοδήματα.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. 

«Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας», σημειώνει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Πηγή: skai.gr