Θεοδωράκης για Μηλιό και Νοτοπούλου: Αληθινοί comandante του βολέματος

«Αληθινούς comandante του βολέματος» χαρακτηρίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον Γιάννη Μηλιό και την Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο Γιάννης Μηλιός τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών, παρότι τηρούσε ιδιαίτερα επικριτική στάση έναντι της κυβέρνησης, ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου τοποθετήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το οποίο ο κ. Θεοδωράκης αποκάλεσε μέσω του ΣΚΑΪ «επαρχιακό πυροτέχνημα».

«Και οι δύο επιλεγέντες είναι άσχετοι με το αντικείμενο που με χαρά και χωρίς σεμνότητα ανέλαβαν», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέροντας δε ότι «ο μόνος πολιτισμός που έχει μελετήσει ο κ. Μηλιός είναι η πολιτιστική επανάσταση του Μάο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη

«Υπάρχει κάτι καλύτερο από την επανάσταση. Η επανάσταση μαζί με μια κρατική θέση. Θα μου πεις «μα υπάρχουν θέσεις για όλους τους επαναστάτες»; Κι αν δεν υπάρχουν, εφευρίσκονται. Οι δύο τελευταίοι διορισμοί, στο Φεστιβάλ Αθηνών και στο νεοσύστατο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Και οι δύο επιλεγέντες είναι άσχετοι με το αντικείμενο που με χαρά και χωρίς σεμνότητα ανέλαβαν. Ο ένας ήταν στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θα «διδάσκει» πολιτισμό, αν και πολύ φοβούμαι ότι τον μόνο πολιτισμό που έχει μελετήσει είναι… η πολιτιστική επανάσταση του Μάο (μπρρρ). Η άλλη διορισθείσα ήταν στην κίνηση ‘‘δεν πληρώνω’’. Τελεία. Και τώρα θα πληρώνεται (σε ευρώ βέβαια), για να μας πείθει ότι πρέπει να πληρώνουμε και για γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη!

»Τέτοιος κυνισμός και τέτοιο μικροαστικό βόλεμα από «ακτιβιστές» και μαρξιστές επαναστάτες μόνο αυτή η «πρώτη φορά Αριστερά» θα μπορούσε να επινοήσει. Αληθινοί comandante του… βολέματος».
Πηγή: skai.gr