Νέα «σύννεφα» (;) στην Ένωση Κεντρώων

Δυσαρεστημένος φέρεται ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Σαρίδης, που έστειλε επιστολή στον Βασίλη Λεβέντη. «Εκφράζει απλώς την αγωνία του και δεν αφήνει αιχμές», υποστηρίζουν συνεργάτες του προέδρου.

Νέοι τριγμοί φαίνεται να ταράζουν την ήδη διαταραγμένη «γαλήνη» στην Ένωση Κεντρώων, καθώς μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Καρρά, οι πληροφορίες θέλουν και τον βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Σαρίδη να είναι δυσαρεστημένος με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κος Σαρίδης μάλιστα φέρεται να έχει αποστείλει και σχετική επιστολή με τους προβληματισμούς του σχετικά με τη λειτουργία του κόμματος στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να επιδίδεται σε επιχείρηση κατευνασμού του βουλευτή του μέσω μίας κατ’ ιδίαν συνάντησης πιθανόν και αύριο.

Ενδεικτικό της αναταραχής που επικρατεί στην Ένωση Κεντρώων είναι τα «πικρόχολα» σχόλια που ακούστηκαν για τη σημερινή απουσία του Γιάννη Σαρίδη από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου απηύθυνε ομιλία ο κος Λεβέντης, με στελέχη του κόμματος να χαρακτηρίζουν «σκόπιμη» την απουσία του, καθώς και η κίνηση του ίδιου να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook στα εσωκομματικά «καρφιά», για να δικαιολογήσει το «απών».

«Δέχθηκα κάποια μηνύματα από “φίλους» οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δε ήμουν παρών στην σημερινή ανοικτή συνεδρίαση της Κ.Ο. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον Πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη», σχολιάζει αρχικά ο Γιάννης Σαρίδης κι αφού παραθέτει βήμα – βήμα το σημερινό του πρόγραμμα, καταλήγει: «Τα παραπάνω ως απόδειξη του πως “χαλάω” το χρόνο μου, είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους».

Στελέχη της Ένωσης Κεντρώων πάντως διαψεύδουν ότι ο κος Σαρίδης σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το παράδειγμα - παραίτησης από την κοινοβουλευτική ομάδα - του μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Γιώργου Καρρά και ομολογώντας ότι η επιστολή του βουλευτή είναι υπαρκτή υποστήριζαν ότι δεν εμπεριέχει αιχμές αλλά με αυτή εκφράζει απλώς την αγωνία του για το μέλλον της Ένωσης Κεντρώων και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Πηγή: skai.gr - Ναντίν Χαρδαλιά