Κόντρα Νέας Δημοκρατίας με ΕΡΤ για τη συνέντευξη Πολύδωρα

Θέμα διοίκησης και διεύθυνσης ειδήσεων της ΕΡΤ εγείρει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα στο κρατικό κανάλι.

Κατά την εμφάνισή του, ο υποψήφιος πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι βρίσκονται πίσω από «οργανωμένα πολυβολεία» και «κέντρα δολοφονίας χαρακτήρων», που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον πλήξουν προσωπικά.

«Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!», δήλωσε μέσω Twitter ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε ότι τώρα όλοι κατάλαβαν γιατί ο πρωθυπουργός πρότεινε τον κ. Πολύδωρα και «ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του...».

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΡΤ, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί για τους καλεσμένους στις εκπομπές της και τις ερωτήσεις που τους θέτει.

«Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως», καταλήγει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Πηγή: skai.gr