Καμμένος: Ο Πολύδωρας είναι η ψυχή του Καραμανλή και ο Μητσοτάκης πρέπει να διαλέξει

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι η «ψυχή του [Κώστα] Καραμανλή» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να επιλέξει εάν συντάσσεται με αυτόν ή με «υμνητές του Παττακού και βιβλιοπώλες νεοναζιστικών βιβλίων».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, ουσιαστικά καλώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να υποστηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης για εκλογή του κ. Πολύδωρα στην προεδρία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «πρέπει να επιλέξει εάν θα βάλει οριστική ταφόπλακα στην ψυχή» της καραμανλικής παράταξης.

Χαρακτήρισε τιμή για τη δημοκρατία την απόφαση του κ. Πολύδωρα να δεχτεί την πρόταση του Μεγάρου Μαξίμου για ανάληψη του ΕΣΡ.

Η ΝΔ έχει ήδη απορρίψει την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού, που υπηρέτησε υπό τον Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ηγεσία του ΕΣΡ.

«Όχι» στην επιλογή Πολύδωρα έχουν επίσης πει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, και Το Ποτάμι, ενώ το ΚΚΕ έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση παζάρι για τον έλεγχο των καναλιών.




Πηγή: skai.gr