ΝΔ: Δρίτσας και Σκουρλέτης, δύο δήθεν αντιστασιακοί που βλέπουν το πολιτικό τους τέλος

Αιχμηρή ανακοίνωση για τις δηλώσεις των Πάνου Σκουρλέτη και Θοδωρή Δρίτσα ότι είναι αντίθετοι σε ορισμένες ιδιωτικοποιήσεις όπως έχουν συμφωνηθεί εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για υπουργούς που «παριστάνουν τους αντιστασιακούς» τώρα που «τώρα που βλέπουν το πολιτικό τέλος τους».

«Μετά τον κ. Σκουρλέτη, εμφανίζεται έτοιμος να εγκαταλείψει την Κυβέρνηση και ο κ. Δρίτσας […] Αφού νομοθέτησαν όλοι μαζί το αιώνιο Υπερταμείο και τον ‘κόφτη’ μισθών και συντάξεων, τώρα που βλέπουν το πολιτικό τέλος τους, παριστάνουν τους αντιστασιακούς, σε ό,τι ήδη υπέγραψαν και ψήφισαν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Τονίζει ότι αυτό που στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουν ακόμα οι υπουργοί της κυβέρνησης είναι ότι «τις ιδεοληψίες και την ανικανότητά τους» τις πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και η χώρα, καθώς υποσκάπτουν.

Μιλώντας νωρίτερα σε ενεργειακό συνέδριο, ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε να μην αφαιρεθούν κερδοφόρα κομμάτια του Δημοσίου για «ψίχουλα» και για ασήμαντη συμβολή στην αποπληρωμή του χρέους, χαρακτηρίζοντας παρωχημένο το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ και του συνόλου (65%) της συμμετοχής του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ.

Από την πλευρά του, ο κ. Δρίτσας είπε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις «δεν είναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: skai.gr