Σκληρή απάντηση Κοντονή στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας που παρουσίαζε την σύντροφο του Σταύρου Κοντονή ως κατηγορούμενη για εκβίαση επί 11 χρόνια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρει σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε το Σαββάτο:

«Οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν' ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι' αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους»

Ο κ. Κοντονής, ανέφερε επίσης πως το σύστημα της «παράγκας» στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις, ενώ καταλήγει πως ....

«Τα χαλκευμένα δημοσιεύματα κατά προσώπων του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι και ευρισκόμενοι μπροστά στο μοιραίο δεν ορρωδούν έναντι ουδενός. Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι αναγνώστες ακόμη επιλέγουν να «ενημερώνονται» από αυτά τα κέντρα»

Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος των Παραπολιτικών, που αναφέρει πως η σύντροφος του Υφυπουργού Αθλητισμού κατηγορείται από το 2004 για εκβίαση κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία και απλή σωματική βλάβη με πρόθεση o κ. Κοντονής ανέφερε ότι η σύντροφός του πριν δώδεκα χρόνια είχε πέσει θύμα απάτης φερομένου ασφαλιστή, ο οποίος υπεξαιρούσε χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλει με τη σειρά του ως ασφάλιστρα ασφαλιστικής σύμβασης υγείας. Σαν να μην έφτανε αυτή η πράξη, του «ασφαλιστή» αναφέρει, ο κ. Κοντονής όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση, ο «Ασφαλιστής» υπέβαλε εις βάρος της συντρόφου του ψευτομήνυση, προφανώς για να την «τρομάξει», για την οποία μάλιστα έχει εκδοθεί προ πενταετίας αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αυτά για τις αθλιότητες περί εκκρεμούς και «χαμένης» υπόθεσης, καταλήγει ο κ. Κοντονής.
Πηγή: skai.gr