Κλείσιμο

Φωτήλας: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά» για μελλοντική συνεργασία με τη ΝΔ

«Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά» για μελλοντική συνεργασία με τη ΝΔ άφησε την Τρίτη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, δηλώνοντας σε δημοσιογράφους ότι τη διαγραφή του από Το Ποτάμι την έμαθε από το internet.

«Ο εχθρός για μένα δεν είναι το Ποτάμι. Ήταν και είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να διώξουμε αυτή τη σπείρα που λυμαίνεται τον τόπο. Και 2ος στόχος ήταν να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμα και ‘‘στριμώχνοντας’’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάντως δεν μπορούμε τις αυτοκτονικές τάσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν το μικρό παιδί που λέει ‘‘αυτό το παιχνίδι είναι δικό μου’’ και κάθεται μόνο του σε μία γωνία» τόνισε. «Δεν είχαμε με το Ποτάμι διαφωνίες ως προς τους στόχους, αλλά ως προς το πώς θα φτάσουμε στο σκοπό» διευκρίνισε.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη, που μεταξύ άλλων δήλωνε ότι «υπάρχουν βουλευτές που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα με μόνη έγνοια τη διατήρηση του αξιώματος και των απολαβών τους» ο κ. Φωτίλας σχολίασε ότι τον εξέπληξε «γιατί ήταν ανακοίνωση λάσπης». «Το Ποτάμι ως προοδευτικό και ανανεωτικό δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικές λάσπης. Άλλωστε συνήθως η λάσπη επιστρέφει σ’ εκείνον που τη ρίχνει» τόνισε.
Πηγή: skai.gr