Λεβέντης: Δεν ήταν εικόνα Βουλής η κοκορομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε «κοκορομαχία χωρίς ουσία και αποτέλεσμα», στη δευτερολογία του, την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την διαπλοκή και τη διαφθορά.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι καλλιεργούν κλίμα οξύτητας, φανατισμού και ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

«Δεν ήταν εικόνα Βουλής αυτή η κοκορομαχία. Ο κόσμος δεν άκουσε να αναφέρονται στα προβλήματα του αλλά άκουσε ένα “αλληλοανάθεμα” του ενός εναντίον του άλλου. Καμία σύνταξη πάνω από 1500 ευρώ αν θέλουμε να λύσουμε το ασφαλιστικό γιατί αυτός ο νόμος δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά
αναβάλει τον θάνατό του», σημείωσε.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης πρότεινε «αντί να κόβει το ΕΚΑΣ και να βάζει ΕΝΦΙΑ, να κόψει τις συντάξεις των χιλιάδων πλουσίων».

«Υπάρχει εκκρεμότητα με την κοινωνία. Πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από την κοινωνία για αυτά που υποσχεθήκατε και δεν τηρήσατε ότι υπάρχει τρίτος δρόμος. Δεν λέει ο κόσμος ότι καταστρέψατε τη χώρα αλλά ότι του δημιουργήσατε όνειρα τα οποία γκρεμίσατε», σημείωσε.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε "πυρά" κατά ττου κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι δεν παρουσίασε κανένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ τον επέκρινε γιατί αναφέρθηκε στα πτυχία του. «Στην πράξη αποδεικνύεται η ικανότητα του πολιτικού όσα πτυχία και να έχει. Κοινή λογική θέλει η πολιτική», είπε.
Πηγή: skai.gr