Κλείσιμο

Δευτερολογία Θεοδωράκη: Μας βρίζουν σύμβουλοι της κ. Γεροβασίλη και του κ. Παππά

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημείωσε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, ότι «η διαφθορά δεν είναι ένα πρόβλημα του παρελθόντος αλλά ένα πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος, όσο υπάρχει κομματικό κράτος».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι «το κομματικό κράτος, τώρα πια έχει τη σφραγίδα σας», και ζήτησε από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να αποκαλύψουν ποιοί είναι οι σύμβουλοί τους οι οποίοι, όπως είπε, βρίζουν μέσω του διαδικτύου το Ποτάμι και τον ίδιο.

«Ο καθένας στο διαδίκτυο μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, το ποιους πληρώνει όμως το ελληνικό κράτος δεν είναι υπόθεση της κυρίας Γεροβασίλη. Είναι απολογούμενη και αν δείτε αυτή την στιγμή το διαδίκτυο, θα καταλάβετε τι σας λέω», ανέφερε προσθέτοντας πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ. 

Παράλληλα, ζήτησε από τον κ. Καμμένο να απαντήσει για τους «ανώνυμους που έχει στην υπηρεσία του και πληρώνει το υπουργείο Αμύνης για να κάνουν πολεμική στους αντιπάλους του».
Πηγή: skai.gr