ΝΔ: Πανικόβλητος ο Τσίπρας από τη δημοσκόπηση για λογαριασμό της Αυγής

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης για λογαριασμό της εφημερίδας «Αυγή», έχουν προκαλέσει «πανικό στον κ. Τσίπρα και το κόμμα του», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, το 36% των πολιτών θεωρεί ότι μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, την ίδια ώρα που μόλις το 14% προκρίνει ως καταλληλότερο για τη διακυβέρνηση, το δικομματικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ως καταλληλότερο για την πρωθυπουργία της Ελλάδας, το 42% προκρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει την προτίμηση του 23%.

Η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την τεράστια δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην παρούσα κυβέρνηση καθώς και το πλειοψηφικό αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών, παρατηρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για «πλήρη επιβεβαίωση της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μαξίμου: Ο χρόνος κυλά εις βάρος της ΝΔ
Απατώντας, κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι «είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία, καθως ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις».

Οι ίδιες πηγές κατηγορούν τη ΝΔ ότι «προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες».

«Ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι που αφήνουν και αιχμές για τον κ. Θεοδωρικακο ότι «μιλάει με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές».

«Είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζουμε εκλογές. Αντιληπτόν;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Πηγή: skai.gr