Σκληρή επίθεση Παππά κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Σκληρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι επί 27 χρόνια δεν εισέπραξαν ούτε ένα ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες, χαρακτηρίζοντας το ισχύον, μέχρι σήμερα καθεστώς, αεροπειρατεία και αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακηρυχθεί οριστικός υπερθεματιστής μετά τον έλεγχο του πόθεν έσχες του, κατέθεσε την πρώτη δόση του τιμήματος που του αναλογεί, ύψους 20.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

«Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα.
Είναι επίσης ντροπή, είναι αίσχος, για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι για την ενημέρωσή τους. Είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών. Η λάσπη όμως, επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα, πίσω σε αυτούς που την εκτοξεύουν.Μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται, ας το καταλάβουν. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες ημέρες θα είναι πραγματικότητα». 
Πηγή: skai.gr