To Ποτάμι: Συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα λόγια του αέρα

«Συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα λόγια του αέρα» σημειώνει δηκτικά Το Ποτάμι για την αξιολόγηση και για την κατάσταση της οικονομίας.

«H πρώτη
αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί σε πανηγυρικούς τόνους το καλοκαίρι. Με μικρή βέβαια καθυστέρηση από την …ανάσταση της οικονομίας που θα ερχόταν, μαζί με αυτήν του Κυρίου, το Πάσχα. Τέλη Σεπτέμβρη πλέον, ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται από το Λουξεμβούργο ότι υπάρχουν ακόμη τρεις εκκρεμότητες για την καθυστερημένη υποδόση της δόσης. Η κλασική συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Ψέματα και λόγια του αέρα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως.

«’’Ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη, αλλά σε μια βιώσιμη ανάπτυξη’’ τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. Εν τω μεταξύ όμως η οικονομία σέρνεται στην ύφεση και η χώρα χαρακτηρίζεται ‘‘μη βιώσιμη’’ στην τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» προσθέτει το κόμμα.

«
Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη καθημερινά με νέα λουκέτα και ανεργία. Δυστυχώς η πολιτική αδράνεια και η τεχνοκρατική ανεπάρκεια που έχουν τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατάνε τη χώρα εγκλωβισμένη» καταλήγει στην ανακοίνωσή του Το Ποτάμι.

Πηγή: skai.gr