Θεοδωράκης: Θέλατε την Attica «ναυαρχίδα» του παράλληλου τραπεζικού συστήματος

«Αυτά που λέγατε ότι πρέπει να μείνουν κρατικά, τώρα πουλιούνται και μπαίνουν σε Υπερταμείο… ένα ‘‘πάρτα όλα’’ χωρίς δημόσια διασφάλιση» τόνισε την Τρίτη στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Αναρωτήθηκε δε τι δίνει η κυβέρνηση όσον αφορά την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, και πώς το Υπερταμείο θα αποφασίσει τι να πουλήσει και τι όχι.

«Το ηθικό πλεονέκτημα έχει γίνει βαρίδι στα πόδια σας, και για να είμαστε ειλικρινείς δεν το πιστεύατε κιόλας» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλώνοντας μάλιστα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ περνάνε τους ψηφοφόρους για χαζούς. «Το σύνθημα είναι έφοδος στο κράτος, και η δικαιολογία σας ‘’το έκαναν κι οι άλλοι’’» πρόσθεσε.

Για τον Χρήστο Καλογρίτσα σχολίασε δηκτικά ότι «δεν είναι έντιμο αυτό που κάνετε, που κάνετε ότι δεν τον ξέρετε ‘‘Καλογρίδας, Καλοβίδας’’;». Τα χρήματα των ταμείων που μπήκαν στην Τράπεζα Αττικής εξαϋλώθηκαν επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης, ζητώντας να μάθει ποιος από την κυβέρνηση θα αναλάβει την ευθύνη.  «κ. Τσίπρα θέλατε να κάνετε την Τράπεζα Αττικής ‘‘ναυαρχίδα’’ του παράλληλου τραπεζικού συστήματος του ΣΥΡΙΖΑ για να βρίσκουν λεφτά οι εκλεκτοί σας» επισήμανε.

Παρέθεσε δε, έναν μακρύ κατάλογο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει επικεφαλής ΔΕΚΟ.

Ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε και στον Βασίλη Λεβέντη, δηλώνοντας πως «παραμένει εκστασιασμένος με τον κ. Τσίπρα… Θα μπορούσε να σας πει πώς καταπατάς συχνότητα χωρίς λεφτά, εφορίες, ΙΚΑ, ΜΙΚΑ, κλπ. Και μετά πουλάς το κανάλι και κερδίζεις».




Πηγή: skai.gr