Γεννηματά: Έσκασε στα χέρια σας η φούσκα της αδειοδότησης – Πολιτική ευθύνη Τσίπρα

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης, και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά για την αδειοδότηση των καναλιών κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

«Η φούσκα της δήθεν ‘‘πρώτη φορά αριστερής νομιμότητας’’ έσκασε στα χεριά σας… Με την απόσυρση Καλογρίτσα δεν σβήνει το αποτύπωμα του διαρρήκτη στις άδειες, αποδεικνύεται το τρίγωνο της διαπλοκής σας. Φυσικοί αυτουργοί Σπίρτζης, Παππάς αλλά την πολιτική ευθύνη έχει ο Τσίπρας» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και τραπεζικές θυρίδες είναι σε κοινή θέα» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας ότι είναι φανερό το τρίγωνο διαπλοκής η σχέση κυβέρνησης -Καλογρίτσα και Τράπεζας Αττικής. «Η ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΝΚ χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΝΕΛ» δήλωσε.

«Πολιτικά ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Υπάρχει εισαγγελέας σε αυτό τον τόπο;» διερωτήθηκε δε η κ. Γεννηματά.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση του Υπερταμείου ανέφερε ότι ουσιαστικά η δημόσια περιουσία επιτρέπεται να πάει για 99 χρόνια στο ελεγχόμενο υπερταμείο με ασφυκτικό έλεγχο των διοικήσεων.
«Η κυβέρνηση έχασε πάλι χρόνο κι έρχεται τώρα στο παρά πέντε οπισθοχωρώντας να ακυρώσει τον εαυτό της» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η χώρα πορεύεται χωρίς εθνικό σχέδιο και εθνική γραμμή… Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τα γεγονότα αυτοσχεδιάζει» τόνισε, κάνοντας λόγο για ιδεοληψίες που την οδήγησαν σε ανελέητη φοροεπιδρομή που οδηγεί σε ύφεση.

«Το βιολί τους στην κυβέρνηση. Παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα… Αλλά τα αδιέξοδα είναι εδώ πιο σκοτεινά, και επιλέγει η κυβέρνηση μια στείρα πόλωση διχαστική δηλητηριάζει την κοινωνία… Διολισθαίνει σε καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, σε αντιπερισπασμούς που κάνουν κακό» προειδοποίησε.
Πηγή: skai.gr