Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει τη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ «για να ζωντανέψει η ελπίδα και η αισιοδοξία» απηύθυνε ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας χθες Σάββατο στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε και επιλέχτηκε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υλοποίησης των δεσμεύσεων των μνημονίων, επιλέχτηκε να κάνει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου και της ΕΕ, ενώ επέλεξε και επιλέχτηκε να είναι στην πρώτη γραμμή για το γονάτισμα των εργαζομένων».

Παράλληλα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι προβάλλει το δικό της αντιλαϊκό σχέδιο, όπου το «λιγότεροι φόροι», αφορούν βασικά το κεφάλαιο, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι προσπαθούν να αναστηλώσουν, χωρίς επιτυχία προς το παρόν, το χρεοκοπημένο χώρο της κεντροαριστεράς, ιδιαίτερα τώρα που βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει τη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ, ενώ κατηγόρησε την Ένωση Κεντρώων ότι «από το ρόλο του «τρελού του χωριού», τώρα βρίσκεται σε ρόλο «λαγού», πρόθυμου να βάλει πλάτη στο σύστημα και να στηρίξει όποιο αντιλαϊκό κυβερνητικό σχήμα χρειαστεί».

Για τη ΧΑ είπε «Οι ναζιστές εγκληματίες ελληνικής κοπής, συνεχίζουν να το παίζουν μαντρόσκυλο του συστήματος, να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο, να πρωτοστατούν σε πρωτόγονο αντικομμουνισμό.
Πηγή: skai.gr