Mητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη

Η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό αξιωματικού της τροχαίας τη Δευτέρα το απόγευμα.

«Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών - πλέον ούτε και των ίδιων των αστυνομικών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπέρασε κάθε όριο, διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας πως δείχνει ότι η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη.

«Οι αστυνομικοί, σχεδόν καθημερινά, κινδυνεύουν στο βωμό του καθήκοντος. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να τους περιβάλλουμε με τη στήριξη και το σεβασμό μας. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι αρχές αυτές γίνονται σεβαστές από την Κυβέρνηση. Άλλωστε διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε την Αστυνομία με καχυποψία, αν όχι με απροκάλυπτη εχθρικότητα» προσθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό,
ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι είναι «αποφασισμένος ως πρωθυπουργός να αποκαταστήσω αμέσως το νόμο και την τάξη στη χώρα μας.»

«Στέκομαι στο πλευρό των αστυνομικών, που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς πολιτική κάλυψη, επιτελούν το καθήκον τους. Στέκομαι, όμως, και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν να νιώσουν ξανά ασφαλείς στη γειτονιά τους» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: skai.gr